Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2011 11:59 - "Българската левица" - новата партия на комунистическата номенклатура
Автор: ratnik Категория: Политика   
Прочетен: 2168 Коментари: 0 Гласове:
0



Тези дни стана известно, че бивши членове на Общинския съвет на БСП – Монтана са били поканени и с а присъствали на учредяването на нова партия в левия спектър на политическото пространство – “Българска левица”.

Учредителното събрание на партията, състояло се на 04.04.2009 г. в НДК, е започнало с българския химн и с... "Интернационалът". Присъствали са 538 делегати, По-известни фигури в поредната издънка на комунистическата номенклатура са комунистите Иван Генов и Илия Божинов.

С поздравления към учредителното събрание се е обърнал Минчо Минчев – председател на Отечествена партия на труда (бившата партия на Георги Седефчов Първанов), както и Сергей Бабурин - лидер на Руския общонароден съюз.

В началото на настоящата работна седмица, в сутрешния блок на проправителствената БНТ, на другаря Илия Божинов му бе предоставена трибуна, за да обясни пред ударения от световната финансова криза българин, че "Българска левица" била по-лява от БСП, а за свой партиен символ е приела петолъчката. Целта на новата лява формация била привлече към себе си “ляво мислещите хора”, които били разочаровани от социал-либералното управление на Сергей Станишев и неговата БСП. По думите на Божинов обаче, представителите на "Българска левица" не били комунисти. Решение да напуснат БСП и да сформират нова партия взели, едва след като се убедили, че не могат да променят социалистическата партия отвътре.

Аз предлагам тези нови "български" социалисти да предоставят имуществото си на държавата - щом са толкова леви и такива печени интернационалисти. Ако се наложи, със събраните от фирмите и имотите им средства, ще подпомогнем децата на Сомалия.

Факт е, че в България има няколко комунистически партии и според мен няма по-логично нещо от това хората, които определят себе си като комунисти, да гласуват именно за тях, а не за либералната партия БСП или за някаква си там нова "Българска левица", чиито лидери твърдят, че не са комунисти. Но точно тук е уловката. В България така наречените “комунисти” гласуват не заради това, че вярват в някакъв “комунистически идеал”. Другарите винаги са гласували и гласуват за "нашата партия", а ние, некомунистите, отдавна сме разбрали какво означава това определение. Затова и комуноидите - "хората с ляво мислене", гласуват не за БКП-тата, а за приемничката на БКП на другаря Тодор Живков - онази партия, която им даде права над правата на некомунистите – да ни ограбват, да ни мачкат и тероризират; партията - Майка, която им даде възможност с държавни пари и потта на потиснатия български народ да построят своите вили и резиденции, а след 10.11.1989 г. - да отворят първите частни фирми.

Това е то “Българска левица” и всякаква там друга ваша “левица”, другари и другарки! Познаваме ви много добре - вие сте ненадминати в хамелеонщината си и в предателството си спрямо българската нация. Не можете да ни заблудите!


06.04.2009 г.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ratnik
Категория: Политика
Прочетен: 40538
Постинги: 13
Коментари: 7
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031