Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2011 11:52 - "Инвиво"-депутати
Автор: ratnik Категория: Политика   
Прочетен: 923 Коментари: 0 Гласове:
1



За сетен път управляващите показаха не само, че не се интересуват от проблемите на българската нация, но и че са способни да се подиграват с нейните ценности, въжделения и надежди.

В Комисията по здравеопазване към Българския парламент един народен представител от 12-и МИР - Монтана си позволи да се държи перверзно в момент, когато се обсъжда една толкова сериозна тема – дали онези български жени, които не могат да заченат по нормалния начин, заслужават повече внимание, помощ и подкрепа… Дали абдикиралата ни държава трябва да се върне там, където й е мястото и да подпомогне желанието на тези измъчени до болка хора да се сдобият със собствена рожба. Друг народен представител, също от нашия избирателен район, пък се опита да го защити, назовавайки „намигване” просташкото му „ин виво” (на живо, върху или в жив организъм).

Има ли по-голяма наглост от това да се подиграеш с неспособността на една жена да бъде майка – по нормалния начин?!

След поредната изцепка на управляващите е малко да се каже, че на същите въобще не им пука за това, как би могла да бъде поощрена раждаемостта в България!

Ние, националистите, сме разгневени от случилото се. Рано или късно ще потърсим сметка за делата и думите на тези извратени типове, които целенасочено унищожават българската нация и си позволяват по такъв брутален начин да обиждат българите, тяхната чест и достойнство!

Разбираме, че наглостта на управляващата ни каста е безкрайна, но въпреки това настояваме двамата народни представители от 12-и МИР – Монтана – д-р Емил Константинов (Коалиция за България) и доц. Борислав Великов (Българска Нова демокрация), да напуснат Народното събрание, а тяхното място да се заеме от следващите в съответната листа (с която са избрани) кандидати.

Осъзнаваме, че искането ни за отзоваване на тези депутати едва ли ще накара партийните централи да се замислят и да излязат с някакво решение по този въпрос. Едновременно с това обаче считаме, че подобно поведение трябва да бъде порицано именно от хората, които имат идеи и ги отстояват честно и с достойнство – те не бива да стоят безучастни, когато се подиграват с усилията, лишенията и най-вече с надеждата им, че един ден тяхната мечта може да се превърне в реалност!

18.12.2008 г.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ratnik
Категория: Политика
Прочетен: 40912
Постинги: 13
Коментари: 7
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930